Vleesgerechten

  • Brochette van kippenfilet
  • Brochette van rundsvlees (Belgisch blauw-wit)
  • 'Mixed grill' (chippolata, merguez, kip, kalkoen, varken)
  • Spies met zwarte en witte pens appelcompot of warme krieken
  • Rundsteak (Belgisch blauw-wit)
  • Paarden filet pur
  • Lamskroon met kruidensaus
  • Pluma van Iberico Bellota zwijn op een voorgemengd slaatje
  • Irisch rib-eye (Ierland)
  • Black Angus dunne lende (Schotland)
  • Filet pur “Simmentaler”
  • Koninginnehapje

Ribbetjes ( 1 lat )

  • met lookboter
  • met zoet-zure dipsaus

Sauzen

  • Peperroom (gebroken peper)
  • Champignonroom
  • Provencaal
  • Béarnaise
  • Lindenhoeve (getomateerd licht pikant)

Frietjes, kroketten, pasta, aardappelpuree of aardappelgratin inbegrepen