Vleesgerechten
- Brochette van kippenfilet
- Brochette van rundsvlees (Belgisch blauw-wit)
- 'Mixed grill' (chippolata, merguez, kip, kalkoen, varken)
- Spies met zwarte en witte pens appelcompot of warme krieken
- Rundsteak (Belgisch blauw-wit)
- Paarden filet pur
- Lamskroon met kruidensaus
- Pluma van Iberico Bellota zwijn op een voorgemengd slaatje
- Irisch rib-eye (Ierland)
- Black Angus dunne lende (Schotland)
- Filet pur “Simmentaler”
- Koninginnehapje
Ribbetjes ( 1 lat )
- met lookboter
- met zoet-zure dipsaus
Sauzen
- Peperroom (gebroken peper)
- Champignonroom
- Provencaal
- Béarnaise
- Lindenhoeve (getomateerd licht pikant)
Frietjes, kroketten, pasta, aardappelpuree of aardappelgratin inbegrepen