Suggesties

To Share

  • Secreto 09 dunne lende Simmentaler (huisgepekeld 15 weken gedroogd)
  • Seranna bodega schouderham La Finojosa (18 maanden gedroogd)
  • Juvilez Treveles Iberico achterham (23 maanden gedroogd)
  • Iberico Bellotta Salchichon Jesus Marcos
  • To share mixed trio op een bord (Seranna,Juvilez,Salchicon)
  • To share mixed quatro op een bord (Seranna,Juvilez,Salchicon,Secreto 09)

Voorgerecht

  • Carpaccio van gerookte Holsteinrund, mousse van eendenlever,geroosterde hazelnoten en pickels van rode ui
  • Aspergesoep
  • Asperges op Vlaamse wijze

Vleesgerechten

  • Rib-eye van koe uit Uruguay met gemengd slaatje(+) +- 4 weken gerijpt
  • Angus rundskroon +- 900 gr met gemengd slaatje (+) +- 4 weken gerijpt

Visgerechten

  • Op vel gebakken zalmfilet met risotto, witte asperges, geroosterde hazelnoten

Veggie

  • Fijne pasta met asperge en sjalot in groene curry

Zoet en zalig

  • Plattekaas schuim met rode vruchten
  • Huisbereide appelstrudel
  • Sabayon met vanille ijs

Alle gerechten met het teken (+)
frietjes, kroketjes, puree, aardappelgratin, pasta,
bintje natuur of bintje gekruid inbegrepen

Mosselen worden geserveerd met frieten en mosselsaus

Deel dit bericht via...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print