Suggesties

To Share

  • Secreto 09 dunne lende Simmentaler (huisgepekeld 15 weken gedroogd)
  • Seranna bodega schouderham La Finojosa (18 maanden gedroogd)
  • Juvilez Treveles Iberico achterham (23 maanden gedroogd)
  • Iberico Bellotta Salchichon Jesus Marcos
  • To share mixed trio op een bord (Seranna,Juvilez,Salchicon)
  • To share mixed quatro op een bord (Seranna,Juvilez,Salchicon,Secreto 09)

Voorgerecht

  • Gerookte zalm,aardappelrosti,mousse van broccoli,fantasie van mayonaise
  • Vitello tonnato

Vleesgerechten

  • Rib-eye van koe uit Uruguay met gemengd slaatje(+) +- 4 weken gerijpt
  • Angus rundskroon +- 900 gr met gemengd slaatje (+) +- 4 weken gerijpt
  • Gegrilde Iberico (varken Pata Negra) kotelet vleesjus en gemengd slaatje

Feel good keuken

  • Gegratineerde witloofrolletjes met hesp
  • Gegrild varkenspek met wortelstoemp en vleessaus
  • Gegrilde Pluma “Iberico Bellota” met wortelstoemp en vleessaus
  • Gegrilde Pata Negra kotelet met wortelstoemp en vleessaus

Visgerechten

  • Pangebakken kabeljauwhaasje, preistoemp, witte wijnsaus

Zoet en zalig

  • Huisbereide chocolademousse
  • Huisbereide appelstrudel
  • Sabayon met vanille ijs

Alle gerechten met het teken (+)
frietjes, kroketjes, puree, aardappelgratin, pasta,
bintje natuur of bintje gekruid inbegrepen

Mosselen worden geserveerd met frieten en mosselsaus

Deel dit bericht via...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print