Suggesties
To Share
- Secreto 09 dunne lende Simmentaler (huisgepekeld 15 weken gedroogd)
- Seranna bodega schouderham La Finojosa (18 maanden gedroogd)
- Juvilez Treveles Iberico achterham (23 maanden gedroogd)
- Iberico Bellotta Salchichon Jesus Marcos
- To share mixed trio op een bord (Seranna,Juvilez,Salchicon)
- To share mixed quatro op een bord (Seranna,Juvilez,Salchicon,Secreto 09)
Voorgerecht
- Gerookte zalm,aardappelrosti,mousse van broccoli,fantasie van mayonaise
- Vitello tonnato
Vleesgerechten
- Rib-eye van koe uit Uruguay met gemengd slaatje(+) +- 4 weken gerijpt
- Angus rundskroon +- 900 gr met gemengd slaatje (+) +- 4 weken gerijpt
- Gegrilde Iberico (varken Pata Negra) kotelet vleesjus en gemengd slaatje
Feel good keuken
- Gegratineerde witloofrolletjes met hesp
- Gegrild varkenspek met wortelstoemp en vleessaus
- Gegrilde Pluma “Iberico Bellota” met wortelstoemp en vleessaus
- Gegrilde Pata Negra kotelet met wortelstoemp en vleessaus
Visgerechten
- Pangebakken kabeljauwhaasje, preistoemp, witte wijnsaus
Zoet en zalig
- Huisbereide chocolademousse
- Huisbereide appelstrudel
- Sabayon met vanille ijs
Alle gerechten met het teken (+)
frietjes, kroketjes, puree, aardappelgratin, pasta,
bintje natuur of bintje gekruid inbegrepen
Mosselen worden geserveerd met frieten en mosselsaus