Over De Lindenhoeve

Once upon a time… was er een droom … om de oude boerderij van de familie Elpers !n het landelijke Hamme- Merchtem om te toveren tot een gezellige, lokale ontmoetingsplaats.

In 1984 nam Louis Lovenaer een sprong in het duister, samen met zijn echtgenote Anne, zijn schoonbroer RenĂ© en zus Denise. De oude koeienstallen werden getransformeerd naar een sfeervolle locatie: “Taverne De Lindenhoeve”.

Hun streefdoel was op de eerste plaats; mensen bij elkaar brengen en te verwennen met lekkere streekbieren, een boterham met plattekaas of een pannenkoek, gepaard met een gezellige babbel en een portie ambiance.

Enkele jaren later werd de zaak overgenomen door Louis zijn zoon, Lode Lovenaer. Een beenhouwer die ging koken leek wel een beetje gek, maar Lode wist dat eten een noodzaak is, dat gezelligheid een troef is en dat koken een kunst is.
Met de Jaren groeide de passie voor de gastronomie, met zweet, tranen en de inzet van een heel team… zo is de LINDENHOEVE geworden wat ze nu is. We bieden een kaart aan met typische gegrilde vleesgerechten, pasta- en visgerechten, veggie-gerechten, voor ieder wat wils…

Het belangrijkste is dat alles geserveerd wordt met hetzelfde doel als vader Louis; ” het hart voor de klant moet even groot zijn als de passie voor het eten dat wordt opgediend en steeds met de glimlach”.