Suggesties
To Share
- Secreto 09 dunne lende Simmentaler (huisgepekeld 15 weken gedroogd)
- Seranna bodega schouderham La Finojosa (18 maanden gedroogd)
- Juvilez Treveles Iberico achterham (23 maanden gedroogd)
- Iberico Bellotta Salchichon Jesus Marcos
- To share mixed trio op een bord (Seranna,Juvilez,Salchicon)
- To share mixed quatro op een bord (Seranna,Juvilez,Salchicon,Secreto 09)
Pasta’s
- Tagliatelle met scampi’s in Napolisaus saus (licht pikant)
- Tagliatelle met kip, champignon, Sjalot, spekjes, pijpajuin,room
Veggie
- Risotto met julienne van prei,wortel,sjalot,paprika,champignon
Visgerecht
- Pangebakken kabeljauwhaasje, julienne van prei,wortel,sjalot en roomsaus
- Gebakken Scampi’s met risotto en truffel
Vleesgerechten
- Tagliata van de chef, Ierlands rundvlees, gemengd slaatje, saus naar keuze
- Dunne lende van oude melkkoe uit UK ,gemengd slaatje
- Rib-eye van koe uit Uruguay met gemengd slaatje
- Angus rundskroon +- 900 gr met gemengd slaatje
Feel good food
- Gegrilde Pluma “Iberico Bellota” met wortelstoemp en vleessaus
- Eénpansgerecht met gegrild haasje van “Iberico Bellota” krieltjes fijne groenten en Boscaiolasaus
Zoet en zalig
- Huisbereide chocolade mousse
- Huisbereide appelstrudel
- Sabayon met vanille ijs
Alle gerechten met het teken (+)
frietjes, kroketjes, puree, aardappelgratin, pasta,
bintje natuur of bintje gekruid inbegrepen
Mosselen worden geserveerd met frieten en mosselsaus