Suggesties

To Share

  • Secreto 09 dunne lende Simmentaler (huisgepekeld 15 weken gedroogd)
  • Seranna bodega schouderham La Finojosa (18 maanden gedroogd)
  • Juvilez Treveles Iberico achterham (23 maanden gedroogd)
  • Iberico Bellotta Salchichon Jesus Marcos
  • To share mixed trio op een bord (Seranna,Juvilez,Salchicon)
  • To share mixed quatro op een bord (Seranna,Juvilez,Salchicon,Secreto 09)

Pasta’s

  • Tagliatelle met scampi’s in Napolisaus saus (licht pikant)
  • Tagliatelle met kip, champignon, Sjalot, spekjes, pijpajuin,room

Veggie

  • Risotto met julienne van prei,wortel,sjalot,paprika,champignon

Visgerecht

  • Pangebakken kabeljauwhaasje, julienne van prei,wortel,sjalot en roomsaus
  • Gebakken Scampi’s met risotto en truffel

Vleesgerechten

  • Tagliata van de chef, Ierlands rundvlees, gemengd slaatje, saus naar keuze
  • Dunne lende van oude melkkoe uit UK ,gemengd slaatje
  • Rib-eye van koe uit Uruguay met gemengd slaatje
  • Angus rundskroon +- 900 gr met gemengd slaatje

Feel good food

  • Gegrilde Pluma “Iberico Bellota” met wortelstoemp en vleessaus
  • Eénpansgerecht met gegrild haasje van “Iberico Bellota” krieltjes fijne groenten en Boscaiolasaus

Zoet en zalig

  • Huisbereide chocolade mousse
  • Huisbereide appelstrudel
  • Sabayon met vanille ijs

Alle gerechten met het teken (+)
frietjes, kroketjes, puree, aardappelgratin, pasta,
bintje natuur of bintje gekruid inbegrepen

Mosselen worden geserveerd met frieten en mosselsaus

Deel dit bericht via...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on print
Print